Ana içeriğe atla

Queen Live at Wembley '86 (1986)


Queen'in Wembley Stadyumunda aralarında Mick Jagger'ın da bulunduğu 150.000 izleyiciye verdiği efsane konserin görüntüleri.

Konser  | Belgesel  

Oyuncular : Freddie Mercury, John Deacon ve Brian May


Live At wembley '86, İngiliz rock grubu Queen'in çift CD'lik konser albümüdür. Konserin kaydı, grubun Magic Tour kapsamında 12 Temmuz 1986 tarihinde Londra'da bulunan Wembley Stadyumu'nda verdiği konser performansını içerir.

Konser 1986 yılında gerçekleşmesine rağmen, albümün piyasaya çıkşı 26 Mayıs 1992 olmuştur. Albümün video kasedi 1990 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Ancak konserin VHS versiyonuna bazı şarkılar dahil edilmemiştir. Haziran 2003'te konserin CD kaydı tekrar piyasaya sürülmüştür. Bu sefer konser, Bonus Disk ile birlikte 2 DVD olarak ve bütün şarkılar dahil edilerek yayınlanmıştır.

Konser sırasında, Who Wants To Live Forever şarkısı seslendirilmeden önce, Freddie Mercury ufak bir konuşma yapmıştır. O dönemde gündemde olan Queen'in dağıldığına dair dedikodulara poposunu göstererek "Onlar buradan konuşuyorlar!" diye cevap veren Mercury konuşmasına şöyle devam etmiştir: "Şu dedikoduları unutun gitsin! Biz ölena kadar birlikte olacağız, buna adım gibi eminim!"


Full izle :





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KISS Hakkında 75 Ekstra Bilgi

Kiss grubu  hakkında bilinmeyen yada az bilinen 75 bilgi 

Iron Maiden: Flight 666

Heavy Metal tarihinin en büyük gruplarından Iron Maiden'ın, 2008'de çıktığı turnenin perde arkası Flight 666'de. Belgesel | Müzik Oyuncular : Iron Maiden, Vinny Appice ve Pat Cash

Guns N' Roses: The Story (2007)

Hakkında : Guns N' Roses Konu : Gurubun müzik kariyerleri ve grup üyelerinin biyografilerinin anlatıldığı belgesel filmi Belgesel | Biyografi Yönetmen : Randy Martin Oyuncular :  Steven Adler, Bryn Bridenthal, Jonathan Brown-Tea