Ana içeriğe atla

Metallica: Live Shit - Binge & Purge (1993)


Metallica'nın 1989 Seattle konseri ve 1991 San Diego ve Mexico City konserinin kayıtlarını barındıran konser DVD si 

Belgesel  | Müzik

Oyuncular : Kirk Hammett, James Hetfield and Jason Newsted






Metallica'nın 1989 Seattle konseri ve 1991 San Diego ve Mexico City konserinin kayıtlarını barındıran konser DVD si başta VHS formatında yayınlanmış olup sonradan DVD olarak tekrar yayınlanmıştır. Seattle konseri grubun 'Damaged Justice' turundan, diğer konserler de 'Wherever We May Roam' turundan alınmıştır.

Seattle konseri grubun bugünlere gelmesinin nedenlerinin bir kanıtı gibidir (olağanüstü şarkılar ve performanslar)Seattla konseri metal müzik tarihinin en iyi konserlerindendir tek sorun o konser de Hit The Ligths parçasını çalmamalarıdır. San Diego konseri ise grubun müziği biraz geriye çekip eğlenceli ve oldukça uzun bir performans gösterdiği bir şovdur. Bu konserde çalınan Seek and Destroy, vokalde Jason Newsted'in olmasının grup tarihinde özel bir yeri olması ve Jason'ın vokal yeteneğini göz önüne sermesi bakımından önemlidir. San Diego 92' konseri albümü oldukça iyi satışlarla Metallica'nın bugünlere gelmesinde önemli rol oynamıştır.

1.DVD 1992 yılıda The Sports Arena, San Diego'da kaydedilmiştir. Bu konserin playlisti de sıralama dışında hemen hemen aynıdır. Konser, grubun vokal ve ritim gitarlarını üstlenen James Hetfield ile grubun davulcusu Lars Ulrich'in davulda karşılıklı atışmalarının bulunduğu keyifli bir bölümüde içermektedir. 2.DVD 1989 yılında The Seattle Coliseum, Seattle'da kaydedilmiştir. Playlist ozamana kadar yayınlanmış olan hit şarkılarından oluşmaktadır. Ayrıca 'Last Caress','Am I Evil?' ve 'Breadfan' şarkılarının coverları bulunmaktadır. Bunu yanı sıra konserde ...And Justice For All isimli parçalarını çaldıkları sırada bu parça ile aynı ismi taşıyan albümün kapağında da yer alan adaleti simgeleyen kadın figürünün sahne arkasında duran dev heykelinin yıkılışı ile de seyirciye güzel bir şov hazırlanmıştır.

TRAİLER :



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KISS Hakkında 75 Ekstra Bilgi

Kiss grubu  hakkında bilinmeyen yada az bilinen 75 bilgi 

Iron Maiden: Flight 666

Heavy Metal tarihinin en büyük gruplarından Iron Maiden'ın, 2008'de çıktığı turnenin perde arkası Flight 666'de. Belgesel | Müzik Oyuncular : Iron Maiden, Vinny Appice ve Pat Cash

Guns N' Roses: The Story (2007)

Hakkında : Guns N' Roses Konu : Gurubun müzik kariyerleri ve grup üyelerinin biyografilerinin anlatıldığı belgesel filmi Belgesel | Biyografi Yönetmen : Randy Martin Oyuncular :  Steven Adler, Bryn Bridenthal, Jonathan Brown-Tea