Ana içeriğe atla

METALLICA’nın Aralık ayındaki dev projesi belli oldu..

Detayları aşağıda görülebilecek olan ve “METALLICA tarihinde yeni bir adım” olarak nitelendirilen şey belli oldu. METALLICA kariyerinde henüz yapmadığı bir şeyi yapıyor ve Antarktika’da konser veriyor.





2-15 Aralık tarihleri arasında Coca Cola Zero sponsorluğunda düzenlenecek organizasyon, %98′i buz olan, dünyanın bu en alt noktasında gerçekleştirilecek ve ortaya, muhtemelen “King Nothing” klibindekinin birkaç mislini göreceğimiz görüntüler çıkacak.



Lars Ulrich, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir radyo programında METALLICA’nın gelecek planları ile ilgili bir şeyler çıtlatmış ve şöyle demişti:

“Aralık ayında yapacağımız çok ilginç bir şey var; METALLICA’nın kariyerindeki başka bir sınır noktası. Eğer grup yönetimindeki herhangi biri bu söylediklerimi duysaydı, beni avlar ve sustururlardı. Fakat Aralık ayında başka bir sınır noktası yaşayacağız, çok heyecanlıyız.”

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

KISS Hakkında 75 Ekstra Bilgi

Kiss grubu  hakkında bilinmeyen yada az bilinen 75 bilgi 

Iron Maiden: Flight 666

Heavy Metal tarihinin en büyük gruplarından Iron Maiden'ın, 2008'de çıktığı turnenin perde arkası Flight 666'de. Belgesel | Müzik Oyuncular : Iron Maiden, Vinny Appice ve Pat Cash

Guns N' Roses: The Story (2007)

Hakkında : Guns N' Roses Konu : Gurubun müzik kariyerleri ve grup üyelerinin biyografilerinin anlatıldığı belgesel filmi Belgesel | Biyografi Yönetmen : Randy Martin Oyuncular :  Steven Adler, Bryn Bridenthal, Jonathan Brown-Tea